Denna bilverkstad kan hjälpa dig

Hej och hallå på er alla. Det är en så härlig och solig dag idag så jag fick lust att ta en tur med bilen. Jag kom iväg vid 11-snåret och hade planerat att åka och hälsa på min brorsa som bor fem mil bort. Tyvärr blev det ett missljud i motorn och det började lukta bränt gummi inne i kupén. Jag fick ändra mina planer för den här dagen. I stället för ett besök hos brorsan blev det ett besök på en bilverkstad i Uddevalla. Nu är bilen på Nya Boxhultsbilservice och jag väntar på att de ska ringa mig och tala om när jag kan hämta bilen. Det blir nog inte förrän i morgon tidigast. Jag tänkte att jag skulle vilja skriva ett inlägg om denna bilverkstad i Uddevalla eftersom jag flera gånger genom årens lopp har lämnat in mina bilar på service och reparationer och jag har alltid fått så bra och prisvärd hjälp av Nya Boxhultsbilservice. Jag vet inte hur det är för er, är ni lika nöjda med er bilverkstad som jag är med min? Om ni känner för det nästa gång som ni behöver hjälp med bilen, så skulle ni ju också kunna lämna er bil till Nya Boxhultsbilverkstad. Jag vill verkligen rekommendera denna bilverkstad i Uddevalla på grund av den kompetens som finns hos bilmekanikerna, och för att de har en så bra kundservice. De är väldigt noga med att förklara vad det är för fel, och ser de att det är något fel ytterligare som inte märktes från början, så gör de inga kostsamma reparationer utan att kunden är med på notorna. Det här är den lilla familjära bilverkstaden med den stora kompetensen. En riktigt suverän bilverkstad i Uddevalla så sant som det är sagt!