Ett presentkort på fotvård till kära mor

Hej och hallå på er den här dagen. Har ni lika fint väder hos er? Solen skiner över Södertälje men det kan nog komma någon lokal åskskur senare i eftermiddag. Min mamma fyllde år igår och jag köpte en sak till henne som hon blev glad över. Ett presentkort på fotvård i Södertälje.  

 

Jag köpte det för hon har problem med ena foten i alla fall. Hon klagar alltid över hur ont det gör ifrån en liktorn men det är mycket snack och lite verkstad för hon har inte gjort något vad jag vet för att komma tillrätta med problemet. Jag tänkte därför att jag skulle överraska henne med ett presentkort på fotvård i Södertälje och nu har hon som sagt fått det och när hon går till Inas fotvård, ja så heter företaget där detta presentkort gäller, så ska hon även få en härlig fot- och underbensmassage. Att det är härligt det vet jag av egen erfarenhet för just en sådan fot- och underbensmassage har jag själv fått på Inas fotvård. Jag har inga problem med mina fötter men jag ville prova en behandling i fot- och underbensmassage. Jag har flera gånger gått iväg på vanlig massage men så ville jag prova något annat så då blev det denna fot- och underbensmassage på Inas fotvård. Det var väldigt härligt för jag riktigt kände hur blodcirkulationen kom igång och mina underben som brukar kännas trötta och tunga blev fjäderlätta av det här. Kanske behöver du eller någon du känner fotvård i Södertälje? Jag tycker i så fall att Inas fotvård är väl värt ett besök! Det finns väldigt många problem med fötterna som förbättras av fotvård. Både vanlig fotvård och medicinsk fotvård går det att få på Inas fotvård.