Healing och tarotkort

Hej och god eftermiddag på er alla mina fina läsare! Det är så roligt att jag har så många följare på den här bloggen! Jag tycker så mycket om er allihopa, jag får nog säga att jag älskar er nästan hela vägen till solen och månen och tillbaka! Idag ska jag ta upp en sak med er som jag förstår att väldigt många är intresserade av. Nämligen healing, och är ni intresserade av healing i Uddevalla, Lilla Edet eller Vänersborg med omnejder då skulle ni kunna vända er till Energibalans. 

 

Energibalans det är ett riktigt spännande företag, som jag själv har vänt mig till flera gånger, bland annat för att få hjälp med healing. Men jag har också behövt lite visdomsord på min ibland så snåriga lilla väg här i livet, så jag har också gått dit för att få reda på vad tarotkorten har att säga om mig som person! Detta är riktigt spännande och jag måste ändå säga att det som det har siats om, stämmer väldigt väl än så länge! Det vore verkligen roligt om ni som kommer in och läser här i bloggen, också skulle vilja gå dit. Då skulle ni ju i ett senare skede, när ni har varit där, skriva till mig och berätta om hur ni tycker att det här har fungerat. I morgon ska jag faktiskt gå till Energibalans igen, för det är lite obalanser i mina energifält. Men med hjälp av denna healing i Uddevalla så kommer detta att kunna läkas ihop på ett bra sätt, och jag kommer att få mycket ny energi till att ta tag i olika saker så här under våren. Jag hoppas verkligen att ni ska bli lika hjälpta av det här som jag har blivit. Har ni några frågor så tycker jag att ni ska ringa till Energibalans, eller besöka deras hemsida!