Jag bjuder min personal på fika

Hej och god morgon, här på kontoret ska jag snart bjuda på nybakat, en tradition jag håller vid liv sedan ett par år tillbaka för det är viktigt att man som chef tar hand om sin personal genom att göra det trivsamt och gemytligt på arbetsplatsen. Det är inte jag själv som bakar för det ligger utanför min kompetens, men vem behöver kunna baka när det finns ett bageri i Hultsfred som heter Vimmerby Bageri & Konditori AB, det är där jag köper bakverken som jag bjuder personalen på. 

Det här är ett konditori och bageri som vänder sig till alla i Hultsfred och Vimmerby med omnejd som vill köpa bröd, smörgåstårtor, tårtor, bakelser, bullar eller småkakor. Det mesta som man kan önska sig finns hos dem. Det som gör deras bakverk särskilt delikata är att de bakas med de allra finaste råvarorna och inte nog med att det man köper hos detta bageri i Hultsfred smakar så bra, dem som jobbar där är av den uppfattningen att alla som handlar bakverk av dem ska bli nöjda till hundra procent. Det kan då innebära att om du har några särskilda önskemål så ska du bara framföra det till personalen, så kan de baka något till dig som är utifrån dina specifika önskemål. Jag skulle säga att det inte lönar sig att stå hemma och baka själv och stöka ner i köket när det är så billigt att handla bakverk av detta konditori i Hultsfred. Inte för att jag kan baka själv men det var mer som en reflektion. Nu ska vi snart dricka kaffe och äta bullar här på jobbet så jag tar och sätter punkt för det här inlägget om detta konditori som finns till för alla i Hultsfred med omnejd.