Västernorrlands Måleri & Service

Hej och god morgon alla mina fina läsare som jag har på den här bloggen! Det finns en målare i Timrå som jag tänkte att jag skulle berätta om för er idag. Det är många av er som har ställt frågor på just det här med vilka olika hantverkare och målare som jag anlitat mig av för renoveringen av min sommarstuga, och när det gäller målningen, både invändigt i köket, men också utvändigt, då hela fasaden har målats om, så är det ett måleri som heter Västernorrlands Måleri & Service som har varit här och fixat med detta. 

 

Jag måste verkligen säga att det har blivit ett helt perfekt resultat, så jag är verkligen riktigt nöjd. Det känns fint att få dela med mig om det här till er, så att ni läsare som söker en målare i Timrå, ska veta att om ni anlitar Västernorrlands Måleri & Service, kommer ni med all sannolikhet att bli lika nöjda som jag har blivit, utan att ni blir ruinerade, för det här är ett företag som det är riktigt prisvärt att anlita! Jag är dessutom imponerad av den fina kundservice de har på Västernorrlands Måleri & Service. De har verkligen varit noggranna med att lyssna in mig och hur jag har önskat att det färdiga resultatet skulle bli. De har gjort ett riktigt noggrant arbete! Inte kan jag tänka mig någonting annat än att ni som söker en målare i Timrå med omnejd, kommer att bli lika nöjda som jag, om ni väljer att anlita er av Västernorrlands Måleri & Service. Oavsett om ni endast vill få ett litet jobb utfört, eller något mer omfattande, så ställer det här företaget upp. Givetvis kan ni få en offert, utan att behöva ta några förhastade beslut på de åtgärder som förslås!